om oss

Period Pack är idag Skandinaviens ledande aktör när det kommer till behållare för mensskydd. Våra produkter har en exklusiv design och en teknik utöver det vanliga som hindrar användaren att ta mer än ett mensskydd åt gången. Innovationen är patent pending. Tidsfördröjningen gör så att behållaren kan sitta uppe i miljöer där det rör sig mycket av folk utan att den missbrukas. Bolaget har snabbt expanderat och ni hittar våra produkter uppsatta på arbetsplatser och skolor runt om i hela Skandinavien. Bolaget är grundat av två kvinnliga entreprenörer, Lova Svensson & Amanda Mattsson, för att göra mensskydd på toaletter till en självklarhet.

Vår Idé

Vi jobbar för att öka tillgängligheten av mensskydd på toaletter i offentliga miljöer. Detta löser vi genom att ha utvecklat en behållare anpassad för mensskydd. Den köps in av företaget som i sin tur erbjuder sina kvinnliga medarbetare och besökare gratis mensskydd, precis på samma sätt som det erbjuds toalettpapper och tvål. 

Vi löser ett problem som berör hälften av världens befolkning. Vi som de flesta andra kvinnor har någon gång varit med om att man är i behov av mensskydd men glömt. 

Hållbarhet

På Period Pack jobbar vi systematiskt mot FN´s hållbarhetsmål med jämställdhet i fokus. Genom att öka tillgängligheten av mensskydd ökar vi tryggheten för kvinnor i vardagen.

För att värna om miljön så har vi valt att ha produktion av våra tampongbehållare i Sverige, allt för att minimera utsläppen. Tampongerna tillverkas inom EU. Transportsektorn står för ungefär 22 procent av världens utsläpp av växthusgaser, därför har vi valt en samarbetspartner där alla våra inrikespaket klimatkompenseras.  

Vi finner stolthet i att erbjuda kvalitetsprodukter som är tillverkade i Sverige samtidigt som vi har stenkoll på hela tillverkningsprocessen.

För att värna om miljön och användaren erbjuder i ett ekologiskt sortiment av mensskydd. 

Kontakta oss

You can reach us at:
Support@periodpack.se
tel. +46 727-111 999

Varukorg
Translate »