Vår Historia

Period Pack är idag Sveriges ledande företag när det kommer till behållare för mensskydd. Bolaget grundades 2019 av Amanda Mattsson & Lova Svensson, för att göra mensskydd på toaletter till en självklarhet. Bolaget har snabbt expanderat och idag är vi ett team på 6 personer, med utgångspunkt från Örebro. Ni hittar våra produkter uppsatta på arbetsplatser och skolor runt om i hela Sverige.

Vår Idé

Vi jobbar för att öka tillgängligheten av mensskydd på toaletter på platser som arbetet, skolan och i det offentliga rummet. Detta löser vi genom att ha utvecklat en behållare anpassad för mensskydd. Den köps in av företaget som i sin tur erbjuder sina kvinnliga medarbetare och besökare gratis mensskydd. 

Vi löser ett problem som berör hälften av världens befolkning. Vi som de flesta andra kvinnor har någon gång varit med om att man är i behov av mensskydd men glömt. Vår vision och mål är att mensskydd på toaletter ska vara lika självklart som toalettpapper och tvål. 

Hållbarhet

På PeriodPack jobbar vi systematiskt mot FN´s hållbarhetsmål med jämställdhet i fokus. Genom att öka tillgängligheten av mensskydd ökar vi tryggheten för kvinnor i vardagen.

För att värna om miljön så har vi valt att ha produktion av våra tampongbehållare i Sverige, allt för att minimera utsläppen. Tampongerna tillverkas inom EU. Transportsektorn står för ungefär 22 procent av världens utsläpp av växthusgaser, därför har vi valt en samarbetspartner där alla våra inrikespaket klimatkompenseras.  

Vi finner stolthet i att erbjuda kvalitetsprodukter samtidigt som vi har stenkoll på hela tillverkningsprocessen.

Kontakta oss

You can reach us at:
Support@periodpack.se
tel. +46 (0) -70 355 34 56

Varukorg
Translate »